Wednesday, November 24, 2010

ready to LOVE?


Salam Guyz...

Sudah lewat malam sebenarnya...Imz pun dah offline,shut down lappy semua...tapi hati rasa something,pikiran jadi pusing-pusing...tambah lak layan lagu jiwang kat telinga ni.Imz terus on balik lappy,terpanggil untuk menulis di blog kesayangan ni..dah lama Imz tak menulis,sejak bermula cuti sebagai pengganggur terhormat ni..

Usia sudah menjangkau 23 tahun..bohonglah kalau tiada persoalan tentang hati,jiwa dan cinta!
hadirnya seseorang dalam hidup...
Imz pun tak pasti lagi..bersedia atau tidak Imz menghadapi satu fasa baru dalam kehidupan!
ini bukan kali pertama mengenali seseorang...tapi kali ini berbeza kerana melibatkan keluarga.Bila sesebuah hubungan itu diketahui keluarga..perasaan kita akan jadi lain..
Imz akui tu!

Perkara ni jadi secara tiba-tiba,dan Imz langsung tak menyangka ia akan berlaku..sangat pantas perkara ni terjadi.Tup-tup hidup Imz dihadiri oleh seseorang...seseorang yang menampakkan keikhlasan mewarnai hidup Imz tapi Imz sendiri masih tak pasti...

Mampukah Imz menjadi pendamping yang tetap hatinya???
Imz tak nak terlalu berharap sesuatu hubungan itu akan sempurna..kerna Imz sendiri tidak sempurna...

Pandangan keluarga dan sahabat amat diperlukan tapi Imz sendiri kena bijak buat keputusan..
Imz takut keputusan yang dibuat salah...emmmm.....dilemma!

2 comments:

DaHLia said...

kalau ada cinta hadir, terimalah lebih2 lagi hati bersedia...

macam sis, baru tahun lepas bersedia, tp tersalah orang...dulu pernah ada, tp hati belum sedia, memang flirting around..skrg ni barulah rasa need someone in my life that i can rely on..

Jom Baca Entry Dahlia: Jumlah Pendapatan dari Nuffnang

Imz Jentayu said...

to Dahlia :

emmm...masih mengenali hati budi.

o yeke?so sad to heard...sbr eh,insyaALLAH si dia akan membahagiakan sis...xmo la salah buat keputusan..emmmm....

anyway,thx a lot sis Dahlia

Post a Comment

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, November 24, 2010

ready to LOVE?

Posted by imz at 9:52 AM

Salam Guyz...

Sudah lewat malam sebenarnya...Imz pun dah offline,shut down lappy semua...tapi hati rasa something,pikiran jadi pusing-pusing...tambah lak layan lagu jiwang kat telinga ni.Imz terus on balik lappy,terpanggil untuk menulis di blog kesayangan ni..dah lama Imz tak menulis,sejak bermula cuti sebagai pengganggur terhormat ni..

Usia sudah menjangkau 23 tahun..bohonglah kalau tiada persoalan tentang hati,jiwa dan cinta!
hadirnya seseorang dalam hidup...
Imz pun tak pasti lagi..bersedia atau tidak Imz menghadapi satu fasa baru dalam kehidupan!
ini bukan kali pertama mengenali seseorang...tapi kali ini berbeza kerana melibatkan keluarga.Bila sesebuah hubungan itu diketahui keluarga..perasaan kita akan jadi lain..
Imz akui tu!

Perkara ni jadi secara tiba-tiba,dan Imz langsung tak menyangka ia akan berlaku..sangat pantas perkara ni terjadi.Tup-tup hidup Imz dihadiri oleh seseorang...seseorang yang menampakkan keikhlasan mewarnai hidup Imz tapi Imz sendiri masih tak pasti...

Mampukah Imz menjadi pendamping yang tetap hatinya???
Imz tak nak terlalu berharap sesuatu hubungan itu akan sempurna..kerna Imz sendiri tidak sempurna...

Pandangan keluarga dan sahabat amat diperlukan tapi Imz sendiri kena bijak buat keputusan..
Imz takut keputusan yang dibuat salah...emmmm.....dilemma!

2 comments on "ready to LOVE?"

DaHLia on November 25, 2010 at 5:57 PM said...

kalau ada cinta hadir, terimalah lebih2 lagi hati bersedia...

macam sis, baru tahun lepas bersedia, tp tersalah orang...dulu pernah ada, tp hati belum sedia, memang flirting around..skrg ni barulah rasa need someone in my life that i can rely on..

Jom Baca Entry Dahlia: Jumlah Pendapatan dari Nuffnang

Imz Jentayu on November 26, 2010 at 1:46 AM said...

to Dahlia :

emmm...masih mengenali hati budi.

o yeke?so sad to heard...sbr eh,insyaALLAH si dia akan membahagiakan sis...xmo la salah buat keputusan..emmmm....

anyway,thx a lot sis Dahlia

Post a Comment

Click C.I.N.T.A

asasa