Wednesday, December 22, 2010

Hati rasa Bling-bling



Salam Guyz...

Sejak dah habis belajar ni Imz macam kureng sikit nak update blog. Tak tau lah kenapa,mengapa?Ikutkan idea, banyak jer idea nak story... pasal banjir hari tu lah, pasal habis belajar lah..ishhh..macam-macamlah..tapi macam ada jer halangan nak menulis,mungkin ayat-ayat nak dicoretkan tak terluah kot.Ahhh..poyos!



Sepanjang cuti ni apa Imz buat ???

Konon-kononnya lah nak berdiet..nak dapatkan lesen kereta..nak belajar memasak..tapi non adooooo !!! ada aku kesah??? hohoho...Imz kesah lah! tapi mungkin bukan rezeki lagi kot.wakaka..banyak pulak cekadak rezeki ye! sebenornya penyakit M.A.L.A.S...

tu lah virus berbisa..asal nak diet,ada dugaan sikit...terus hancur impian nak kuruskan badan,yang ada menternak l0mak-lomak ni haaa...bab lesen kereta?emmm...cemuihhh dah haiii nak pikiaq.berapa kali cubaan untuk mendapatkan lesen gagal.i pun tak tau lah kenapa...memang tak ada rezeki i nak beli kereta Suzuki Swift la kot(impian minah jenin).

belajar memasak?awal-awal tu memang la excited...tapi bila akak-akak dah balik KL,tak best pulak duk dapur sorang-sorang.emmm...pelik.ni lah sikap,nak buat apa,nak kemana..asyik nak berteman je! so....kepakaran dalam memasak masih tidak berjaya dicungkil..huwaaa....

apa yang buat Imz gumbira ???

  • bila dapat tau result exam lulus dengan baik...alhamdullilah...makbul doa Imz dan Imz kena puasa nazar 2 hari..tak sempat nak tunaikan lagi.InsyaALLAH,akan dilaksanakan secepat mungkin.

  • bila dapat tau posting bulan 1 jugak.So tak payah risau nak tanam anggur..kerna tidak mendatangkan hasil.huhu...Januari 2011,Imz akan jadi cikgu sebenar..bukan lagi guru pelatih!

  • Imz dah cuba pakai contact lense...hehe...suka bangat! tapi susah gak nak pakai..kena cegil-cegil mata segala..huhu.tapi pakai kadang2 jer...

  • Esokkkkkk bersamaan 23/ 12 / 2010....Imz dengan keluarga nak pergi holiday kat Bukit Gambang dan Awana Kijal untuk beberapa hari..yahoooooo!!!!!So guyz...doakan Imz dengan keluarga selamat dalam perjalanan pergi dan balik...amin.

  • ada lagi ke yang buat Imz gembira??? ehem2....sebab apa lagi ehh? actually,hubungan Imz dengan someone sedang berjalan dengan baik..dan doakanlah yang terbaik terjadi antara Imz dan dia...ewahhhhh!
I miss u guyzzzz
Take Care !!!!

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Wednesday, December 22, 2010

Hati rasa Bling-bling

Posted by imz at 8:54 AM 2 comments


Salam Guyz...

Sejak dah habis belajar ni Imz macam kureng sikit nak update blog. Tak tau lah kenapa,mengapa?Ikutkan idea, banyak jer idea nak story... pasal banjir hari tu lah, pasal habis belajar lah..ishhh..macam-macamlah..tapi macam ada jer halangan nak menulis,mungkin ayat-ayat nak dicoretkan tak terluah kot.Ahhh..poyos!



Sepanjang cuti ni apa Imz buat ???

Konon-kononnya lah nak berdiet..nak dapatkan lesen kereta..nak belajar memasak..tapi non adooooo !!! ada aku kesah??? hohoho...Imz kesah lah! tapi mungkin bukan rezeki lagi kot.wakaka..banyak pulak cekadak rezeki ye! sebenornya penyakit M.A.L.A.S...

tu lah virus berbisa..asal nak diet,ada dugaan sikit...terus hancur impian nak kuruskan badan,yang ada menternak l0mak-lomak ni haaa...bab lesen kereta?emmm...cemuihhh dah haiii nak pikiaq.berapa kali cubaan untuk mendapatkan lesen gagal.i pun tak tau lah kenapa...memang tak ada rezeki i nak beli kereta Suzuki Swift la kot(impian minah jenin).

belajar memasak?awal-awal tu memang la excited...tapi bila akak-akak dah balik KL,tak best pulak duk dapur sorang-sorang.emmm...pelik.ni lah sikap,nak buat apa,nak kemana..asyik nak berteman je! so....kepakaran dalam memasak masih tidak berjaya dicungkil..huwaaa....

apa yang buat Imz gumbira ???

  • bila dapat tau result exam lulus dengan baik...alhamdullilah...makbul doa Imz dan Imz kena puasa nazar 2 hari..tak sempat nak tunaikan lagi.InsyaALLAH,akan dilaksanakan secepat mungkin.

  • bila dapat tau posting bulan 1 jugak.So tak payah risau nak tanam anggur..kerna tidak mendatangkan hasil.huhu...Januari 2011,Imz akan jadi cikgu sebenar..bukan lagi guru pelatih!

  • Imz dah cuba pakai contact lense...hehe...suka bangat! tapi susah gak nak pakai..kena cegil-cegil mata segala..huhu.tapi pakai kadang2 jer...

  • Esokkkkkk bersamaan 23/ 12 / 2010....Imz dengan keluarga nak pergi holiday kat Bukit Gambang dan Awana Kijal untuk beberapa hari..yahoooooo!!!!!So guyz...doakan Imz dengan keluarga selamat dalam perjalanan pergi dan balik...amin.

  • ada lagi ke yang buat Imz gembira??? ehem2....sebab apa lagi ehh? actually,hubungan Imz dengan someone sedang berjalan dengan baik..dan doakanlah yang terbaik terjadi antara Imz dan dia...ewahhhhh!
I miss u guyzzzz
Take Care !!!!

Click C.I.N.T.A

asasa