Friday, June 25, 2010

R.E.S.A.H,itu yang dirasa..


Resah,
Benci sangat bila rasa kehadiran kau...

Resah,
Kau buat aku jadi bingung sangat..

Resah,
Kau cemburu ek bila aku happy kat kampung?

Resah,
Apasal kau hadir setiap kali aku nak berangkat ke Perlis?

Kau tahu kan aku dah beberapa kali ulang alik dari Kelantan-Perlis,tapi kau tetap hadir..
tapi bila Perlis-Kelantan,kau jarang hadir..itu yang pelik?haissshhh...nampak sangat aku susah nak tinggalkan Kelantan tersayang ni..

Ma pun dah faham,setiap kali nak balik Perlis,muka mesti monyok...kalau ikut pengalaman,dah 5 tahun setengah ulang alik,tapi perasaan resah tu susah nak kikis.Ada jer rasa nervous bila nak balik.Resah,suatu perasaan yang sukar nak digambarkan.Korang rasa tak?

Hari Ahad,27 / 6 / 2010...balik Perlis?esok la kan...emmm...dah la nak kena pindah bilik pulak,angkut barang-barang yang super duper berat tu ke bilik bawah.Lagi beberapa bulan nak habis study,boleh pulak tukar bilik.Tapi fikir-fikir balik,syukur jugaklah sebab bilik sebelum ni kipas rosak.So,suasana bilik Imz lain lah lepas ni..

Apa apa pun ,Imz still resah...resah nak balik...resah oh resah,pergilah kamu bagai angin lalu..biarkan Imz tenang nak balik kampus.

This is my last semester..sem 8..dah nak merdeka dari alam study rupanya.Kerja?Oh...cikgu!

Semester 8,here I'm come...
doakan perjalanan Imz sukses pada semester terakhir ni,babe...


Saturday, June 19, 2010

Indie MICE berbisa !

Salam Guyz
Sudah menjadi fenomena zaman sekarang,muzik indie band lebih dekat di hati pendengar muzik Malaysia terutama halwa telinga anak-anak muda kita kan..So,untuk tambah koleksi indie band yang bakal mengegarkan persada seni Malaysia..InsyaALLAH,Imz perkenalkan dan tambah glamor kan lagi Indie Mice ni ehhh...huhu

Actually,Imz kenal vokalis dia,Noah ni since 2006..bermula dengan myspace.Dari situ,kita orang kawan sampai sekarang..dah lama tau dia memang aktif dengan muzik indie ni..then,Noah inform dia masuk
Hot FM Twisties Bingit...Noah join band SODO,
http://www.hotfm.com.my/advert/bingit/sodo.html.Sodo dapat tempat ke-3.Tahniah!
Imz tetap sokong sebab dia memang ada bakat..suara memang boleh jual la kata orang..hehe


Now,Noah dah ada band baru..yang dinamakan 'INDIE MICE',korang search kat google tu,dah banyak story pasal indie mice ni..yang special band ni, mempertaruhkan album 1Rumpun, band ini dianggotai tiga orang dari Malaysia iaitu Noah (vokalis), Hazreq (dram), Hadi (gitar) dan disertai Dede (bass) dan Ledu (gitar) dari Indonesia yang pastinya memberi ruang promosi lebih besar dalam kerjaya seni yang dibina.

Cayalah Noah..semangat dia nak memperjuangkan hasil kerja tangan dia dah nampak hasilnya,lagu HELAH dah semakin popular sekarang...nak dengar?
story tentang band ni dah keluar dalam banyak paper dan majalah..
Malah lagu HELAH dari Indie Mice ni meletop-letop kat carta X-fresh f.m dan selalu vote lagu dorang ok!
Important! Hari sabtu bersamaan 26 Jun 2010 ni...band Indie Mice akan masuk dalam pencalonan Muzik-Muzik di TV3,so better tengok persembahan dorang yer..
Imz pun tak sabar nak tengok Noah..hehe...
All the Best 'Indie Mice'...hope korang boleh bikin gempak persada muzik dengan lagu-lagu yang berkualiti...
Siapa yang nak kenal band ini dengan lebih dekat..
add dorang kat FACEBOOK,

Imz jamin dorang memang friendly..hehe...so jangan segan nak jadi peminat
INDIE MICE,nanti kita tunggu dorang punya album yer..

To Indie Mice,
Tunjuk taring anda....kasi gempak punya!
hehe..

p/s : noah...cd free satu ekk...hehe


Wednesday, June 16, 2010

sayangku pada KALIAN...

Salam Guyz...
Khayla : Ibaad..wangilah bau awak....pakai bedak apa?
Ibaad : Emmm....malu saya.bedak nyonya jer...ummi beli dalam pasar..

Ibaad : Khayla....saya malu ada orang tengok kita..agaknya bau saya ni harum sangat
Khayla : Maybe lah...tak apelah,control cun...popular kita..
Ibaad : Bau awak pun wangi...macam bunga ros....
Khayla : Thanks...mama saya beli bedak packet jer..

Huhu..kebosanan dah melanda ChekShu korang ni...

Dah masuk 3 minggu Imz bercuti kat kampung..aktivit harian?kalau ada akak yang balik dari KL..meriah lah sikit berkumpul..selalunya,petang-petang mesti cari makan..goreng pisang ke,air kelapa and bla-bla..sambil makan,sambil borak-borak..masa yang berkualiti dengan keluarga katakan.

Satu hari tu,Imz pinjam DSLR akak...isshhh..dah lama teringin nak pakai kamera ni,tapi fulus jer tak mengizinkan..tengoklah tahun depan,akan ku realisasikan..hehe

Dah ada kamera kat tangan,jom snap gambar anak-anak buah yang cukup Imz sayang...

Khayla keriangan di awan biru...
petik bunga yer sayang..nanti mak tok marah...No,no,no !

Gaya macho Syaariz lepas main badminton...hensem tak anak saudara Imz ni?Hehe...dia ni minat Arts..suka melukis,menyanyi..status: solo..ada yang berminat?haha..promosi hebat,terbaekkk dari ladang...

Syaamil...cucu sulung yang bukan main bergaya..baju,seluar fikir yang branded saja.
Pemain ping pong peringkat daerah..aktif bersukan.Status : its complicated kot..haha
kecik-kecik dah pandai main cintun..ChekShu pun tak pandai lagi.huahuahua..
Ini dia si Aqeef...muka dah berparut pun still minat nak bergambar...
ikut sapa la Aqeef ni yer..hehe.

Dah transfer gambar ke lappy,Imz suka edit pulak..ala,edit gitu-gitu jer..bukan pandai pun..

Seronok cuti...tapi lagi seminggu dah kena masuk maktab balik..huhu

Apa-apa pun,ChekShu sayang anak-anak buah..yang seramai 13 orang!

Sunday, June 13, 2010

Tragedi Ikan Bakar Berdarah


Salam Guyz

Tajuk bukan main lagi kan...ikan bakar yang sedap-sedap kita makan tu ada sos darah manusia ke?mana punya restoran la yer....huhu...seram lak nak story kat korang.layan jela dulu gambar ikan bakar ni...
Imz kasi gempaq jaaa...ngee...ni la ikan bakar yang lazat kita korang satu family selalu duk pi..

Zul Ikan Bakar dekat Kuala Besut,Terengganu
Makan masa tengah berasap-asap tu yang syok nya...huhu..meleleh air liur...

Sebelum kita orang pergi makan malam tu...ada kemalangan berlaku,kat anak saudara Imz,
Aqeef Syaazrel..kesian dia kena rempuh dengan motosikal depan rumah sendiri(taman perumahan)
Motor tu bukan main laju lagi...dah langgar,boleh pulak blaaa macam tu jer...
Aqeef lak terseret muka dekat jalan tar...adooiii...tak boleh nak bayang kesakitannya..
tapi dia dak merengek-rengek dekat parents dia..jangan bawak pergi hospital..dia takut lagi sakit.malam tu elok jer dia makan nasi dengan ikan bakar..superhero betul budak tecik ni..huhu

yang berdarah bukan ikan bakar ok...si Aqeef ni yang berdarah muka..hehe
kesian Aqeef..dah tak hensem anak buah ChekShu ni...tak pe,selalu sapu gel gamat..kasi hilang parut ekk...ada apa-apa ubat tak boleh cepat hilangkan parut???

kalau ada...kongsi yer...

Kalau ikut kata Chek Niey...Aqeef kena jumpa Cendana untuk pulih semula..hehe..berangan dalam drama SAYANG CENDANA la konon..

adiossssss

Thursday, June 3, 2010

Lesb0?sOri sikit....


Salam..

"Ishhhh...cantiknya dia.."
"Wahhh...comelnya muka,ramping badan dia"
"Amboi-amboi...halus kulit muka dia.."

Haaa....itulah pujian bila kita tengok perempuan kan,yang jadi persoalannya..
Perempuan yang puji perempuan..puji ke,perli???jawab-jawab...hehe

Kalau lelaki puji nampak normal kan..tapi kalau perempuan puji,kenapa orang kata kita LESBIAN?adoiii...suka tabur fitnah,mak tak suka..tak suka..ngee

tak salah kan kita puji kaum kita sendiri..dah sememangnya kaum hawa ni cantik gitu!
Imz berbicara soal ni sesaja jer..cuma nak kongsi minat Imz kat sorang awek ni..
adoi..cun dia beb!

semua pernah tengok kan,film 200 Pounds Beauty yang popular sekitar 2006.Bukan apa,bila dah habis exam ni,Imz saja isi masa lapang dengan tonton mana-mana film lama
so,tertengok la film ni..bukan apa,film ni tak jemu tengok ulang-ulang pun..best sangat..ada sedih,gelak dan resah.Imz serius terpengun dengan kecomelan dan kejelitaan bintang utama film ni,KIM AH JONG...
adoii...memang cantik banget la dia ni..


dalam film tu,dia memang jalani pembedahan seluruh badan untuk kurus..dan dari research Imz,ewah-ewah research bagai aku..hehe..tak lah,Imz search la story tentang minah korea ni..katanya,dia ada buat pembedahan di muka..betul ke?heii...macam tak percaya jer.pape pun dia memang cantik..
tentang kekasih Kim Ah Jong...Imz tak selidik pulak..
serba sedikit info tentang gadis cantik ni :

  • Name: 김아중 / Kim Ah Joong (Gim Ah Jung)
  • Profession: Actress, Singer and Model
  • Birthdate: 1982-Oct-16
  • Birthplace: Seoul, South Korea
  • Height: 170cm
    • Star sign: Libra
  • Weight: 48kg
  • Blood type: O
So how?
korang minat dia tak...ada info tentang dia,share la dengan Imz ehhh...
tak salah kita minat,kagum seseorang wanita tu kan..ngee


Tuesday, June 1, 2010

Kelahiran Satu Anugerah

Alhamdullilah,
kelahiran adalah satu anugerah dari ILAHI...
rezeki yang ALLAH berikan dan satu amanah buat ibu bapa
untuk menjaga dan membimbing anak mereka..

Seminggu lepas,keluarga Imz menerima satu lagi kehadiran ahli keluarga baru iaitu
Wan Muhammad Hakim,cahaya mata akak keempat,Noni
tahniah buat Kak Noni dan Abe Wea atas kelahiran ini..

kira Akim ni cucu ke 13 buat abah dan ma..ramai tu
ChekShu duk mengira anak saudara jer ni..hehe
wajah Akim selepas beberapa hari dilahirkan di dunia yang penuh pancaroba ini..
semoga dia bakal menjalani hidup ini dengan penuh kebijaksanaan..amin
mmuuahhh...sayang Akim...ikhlas dari ChekShu ye,babe
Aleesya,satu-satunya kakak Akim...sayang kakak buat adik...
Ini Wan Muhammad Hariz,abang kedua Akim...haaa...kecik-kecik dah jadi abang kan?
Payish(nama manja) ni belum cukup setahun lagi..hehe..tapi dah ada adik..kesian dia..tak sempat nak bermanja,dapat baby lagi..tak apelah sayang,mesti cepat matang..hehe


Ibaad pulak,sebulan lagi akan mendapat pangkat abang jugak bila ummi dia bersalin..
Ibaad pun belum cukup setahun..ummi dia dah nak bersalin lagi..
haiii...murah sungguh rezeki akak-akak Imz ni..
kami tumpang gembira jela..menunggu kelahiran anak saudara ke-14 pulak..

semoga segalanya selamat..amin


Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Friday, June 25, 2010

R.E.S.A.H,itu yang dirasa..

Posted by imz at 10:20 AM 4 comments

Resah,
Benci sangat bila rasa kehadiran kau...

Resah,
Kau buat aku jadi bingung sangat..

Resah,
Kau cemburu ek bila aku happy kat kampung?

Resah,
Apasal kau hadir setiap kali aku nak berangkat ke Perlis?

Kau tahu kan aku dah beberapa kali ulang alik dari Kelantan-Perlis,tapi kau tetap hadir..
tapi bila Perlis-Kelantan,kau jarang hadir..itu yang pelik?haissshhh...nampak sangat aku susah nak tinggalkan Kelantan tersayang ni..

Ma pun dah faham,setiap kali nak balik Perlis,muka mesti monyok...kalau ikut pengalaman,dah 5 tahun setengah ulang alik,tapi perasaan resah tu susah nak kikis.Ada jer rasa nervous bila nak balik.Resah,suatu perasaan yang sukar nak digambarkan.Korang rasa tak?

Hari Ahad,27 / 6 / 2010...balik Perlis?esok la kan...emmm...dah la nak kena pindah bilik pulak,angkut barang-barang yang super duper berat tu ke bilik bawah.Lagi beberapa bulan nak habis study,boleh pulak tukar bilik.Tapi fikir-fikir balik,syukur jugaklah sebab bilik sebelum ni kipas rosak.So,suasana bilik Imz lain lah lepas ni..

Apa apa pun ,Imz still resah...resah nak balik...resah oh resah,pergilah kamu bagai angin lalu..biarkan Imz tenang nak balik kampus.

This is my last semester..sem 8..dah nak merdeka dari alam study rupanya.Kerja?Oh...cikgu!

Semester 8,here I'm come...
doakan perjalanan Imz sukses pada semester terakhir ni,babe...


Saturday, June 19, 2010

Indie MICE berbisa !

Posted by imz at 8:22 AM 7 comments
Salam Guyz
Sudah menjadi fenomena zaman sekarang,muzik indie band lebih dekat di hati pendengar muzik Malaysia terutama halwa telinga anak-anak muda kita kan..So,untuk tambah koleksi indie band yang bakal mengegarkan persada seni Malaysia..InsyaALLAH,Imz perkenalkan dan tambah glamor kan lagi Indie Mice ni ehhh...huhu

Actually,Imz kenal vokalis dia,Noah ni since 2006..bermula dengan myspace.Dari situ,kita orang kawan sampai sekarang..dah lama tau dia memang aktif dengan muzik indie ni..then,Noah inform dia masuk
Hot FM Twisties Bingit...Noah join band SODO,
http://www.hotfm.com.my/advert/bingit/sodo.html.Sodo dapat tempat ke-3.Tahniah!
Imz tetap sokong sebab dia memang ada bakat..suara memang boleh jual la kata orang..hehe


Now,Noah dah ada band baru..yang dinamakan 'INDIE MICE',korang search kat google tu,dah banyak story pasal indie mice ni..yang special band ni, mempertaruhkan album 1Rumpun, band ini dianggotai tiga orang dari Malaysia iaitu Noah (vokalis), Hazreq (dram), Hadi (gitar) dan disertai Dede (bass) dan Ledu (gitar) dari Indonesia yang pastinya memberi ruang promosi lebih besar dalam kerjaya seni yang dibina.

Cayalah Noah..semangat dia nak memperjuangkan hasil kerja tangan dia dah nampak hasilnya,lagu HELAH dah semakin popular sekarang...nak dengar?
story tentang band ni dah keluar dalam banyak paper dan majalah..
Malah lagu HELAH dari Indie Mice ni meletop-letop kat carta X-fresh f.m dan selalu vote lagu dorang ok!
Important! Hari sabtu bersamaan 26 Jun 2010 ni...band Indie Mice akan masuk dalam pencalonan Muzik-Muzik di TV3,so better tengok persembahan dorang yer..
Imz pun tak sabar nak tengok Noah..hehe...
All the Best 'Indie Mice'...hope korang boleh bikin gempak persada muzik dengan lagu-lagu yang berkualiti...
Siapa yang nak kenal band ini dengan lebih dekat..
add dorang kat FACEBOOK,

Imz jamin dorang memang friendly..hehe...so jangan segan nak jadi peminat
INDIE MICE,nanti kita tunggu dorang punya album yer..

To Indie Mice,
Tunjuk taring anda....kasi gempak punya!
hehe..

p/s : noah...cd free satu ekk...hehe


Wednesday, June 16, 2010

sayangku pada KALIAN...

Posted by imz at 8:07 AM 0 comments
Salam Guyz...
Khayla : Ibaad..wangilah bau awak....pakai bedak apa?
Ibaad : Emmm....malu saya.bedak nyonya jer...ummi beli dalam pasar..

Ibaad : Khayla....saya malu ada orang tengok kita..agaknya bau saya ni harum sangat
Khayla : Maybe lah...tak apelah,control cun...popular kita..
Ibaad : Bau awak pun wangi...macam bunga ros....
Khayla : Thanks...mama saya beli bedak packet jer..

Huhu..kebosanan dah melanda ChekShu korang ni...

Dah masuk 3 minggu Imz bercuti kat kampung..aktivit harian?kalau ada akak yang balik dari KL..meriah lah sikit berkumpul..selalunya,petang-petang mesti cari makan..goreng pisang ke,air kelapa and bla-bla..sambil makan,sambil borak-borak..masa yang berkualiti dengan keluarga katakan.

Satu hari tu,Imz pinjam DSLR akak...isshhh..dah lama teringin nak pakai kamera ni,tapi fulus jer tak mengizinkan..tengoklah tahun depan,akan ku realisasikan..hehe

Dah ada kamera kat tangan,jom snap gambar anak-anak buah yang cukup Imz sayang...

Khayla keriangan di awan biru...
petik bunga yer sayang..nanti mak tok marah...No,no,no !

Gaya macho Syaariz lepas main badminton...hensem tak anak saudara Imz ni?Hehe...dia ni minat Arts..suka melukis,menyanyi..status: solo..ada yang berminat?haha..promosi hebat,terbaekkk dari ladang...

Syaamil...cucu sulung yang bukan main bergaya..baju,seluar fikir yang branded saja.
Pemain ping pong peringkat daerah..aktif bersukan.Status : its complicated kot..haha
kecik-kecik dah pandai main cintun..ChekShu pun tak pandai lagi.huahuahua..
Ini dia si Aqeef...muka dah berparut pun still minat nak bergambar...
ikut sapa la Aqeef ni yer..hehe.

Dah transfer gambar ke lappy,Imz suka edit pulak..ala,edit gitu-gitu jer..bukan pandai pun..

Seronok cuti...tapi lagi seminggu dah kena masuk maktab balik..huhu

Apa-apa pun,ChekShu sayang anak-anak buah..yang seramai 13 orang!

Sunday, June 13, 2010

Tragedi Ikan Bakar Berdarah

Posted by imz at 8:41 AM 20 comments

Salam Guyz

Tajuk bukan main lagi kan...ikan bakar yang sedap-sedap kita makan tu ada sos darah manusia ke?mana punya restoran la yer....huhu...seram lak nak story kat korang.layan jela dulu gambar ikan bakar ni...
Imz kasi gempaq jaaa...ngee...ni la ikan bakar yang lazat kita korang satu family selalu duk pi..

Zul Ikan Bakar dekat Kuala Besut,Terengganu
Makan masa tengah berasap-asap tu yang syok nya...huhu..meleleh air liur...

Sebelum kita orang pergi makan malam tu...ada kemalangan berlaku,kat anak saudara Imz,
Aqeef Syaazrel..kesian dia kena rempuh dengan motosikal depan rumah sendiri(taman perumahan)
Motor tu bukan main laju lagi...dah langgar,boleh pulak blaaa macam tu jer...
Aqeef lak terseret muka dekat jalan tar...adooiii...tak boleh nak bayang kesakitannya..
tapi dia dak merengek-rengek dekat parents dia..jangan bawak pergi hospital..dia takut lagi sakit.malam tu elok jer dia makan nasi dengan ikan bakar..superhero betul budak tecik ni..huhu

yang berdarah bukan ikan bakar ok...si Aqeef ni yang berdarah muka..hehe
kesian Aqeef..dah tak hensem anak buah ChekShu ni...tak pe,selalu sapu gel gamat..kasi hilang parut ekk...ada apa-apa ubat tak boleh cepat hilangkan parut???

kalau ada...kongsi yer...

Kalau ikut kata Chek Niey...Aqeef kena jumpa Cendana untuk pulih semula..hehe..berangan dalam drama SAYANG CENDANA la konon..

adiossssss

Thursday, June 3, 2010

Lesb0?sOri sikit....

Posted by imz at 7:05 AM 20 comments

Salam..

"Ishhhh...cantiknya dia.."
"Wahhh...comelnya muka,ramping badan dia"
"Amboi-amboi...halus kulit muka dia.."

Haaa....itulah pujian bila kita tengok perempuan kan,yang jadi persoalannya..
Perempuan yang puji perempuan..puji ke,perli???jawab-jawab...hehe

Kalau lelaki puji nampak normal kan..tapi kalau perempuan puji,kenapa orang kata kita LESBIAN?adoiii...suka tabur fitnah,mak tak suka..tak suka..ngee

tak salah kan kita puji kaum kita sendiri..dah sememangnya kaum hawa ni cantik gitu!
Imz berbicara soal ni sesaja jer..cuma nak kongsi minat Imz kat sorang awek ni..
adoi..cun dia beb!

semua pernah tengok kan,film 200 Pounds Beauty yang popular sekitar 2006.Bukan apa,bila dah habis exam ni,Imz saja isi masa lapang dengan tonton mana-mana film lama
so,tertengok la film ni..bukan apa,film ni tak jemu tengok ulang-ulang pun..best sangat..ada sedih,gelak dan resah.Imz serius terpengun dengan kecomelan dan kejelitaan bintang utama film ni,KIM AH JONG...
adoii...memang cantik banget la dia ni..


dalam film tu,dia memang jalani pembedahan seluruh badan untuk kurus..dan dari research Imz,ewah-ewah research bagai aku..hehe..tak lah,Imz search la story tentang minah korea ni..katanya,dia ada buat pembedahan di muka..betul ke?heii...macam tak percaya jer.pape pun dia memang cantik..
tentang kekasih Kim Ah Jong...Imz tak selidik pulak..
serba sedikit info tentang gadis cantik ni :

  • Name: 김아중 / Kim Ah Joong (Gim Ah Jung)
  • Profession: Actress, Singer and Model
  • Birthdate: 1982-Oct-16
  • Birthplace: Seoul, South Korea
  • Height: 170cm
    • Star sign: Libra
  • Weight: 48kg
  • Blood type: O
So how?
korang minat dia tak...ada info tentang dia,share la dengan Imz ehhh...
tak salah kita minat,kagum seseorang wanita tu kan..ngee


Tuesday, June 1, 2010

Kelahiran Satu Anugerah

Posted by imz at 12:23 AM 6 comments
Alhamdullilah,
kelahiran adalah satu anugerah dari ILAHI...
rezeki yang ALLAH berikan dan satu amanah buat ibu bapa
untuk menjaga dan membimbing anak mereka..

Seminggu lepas,keluarga Imz menerima satu lagi kehadiran ahli keluarga baru iaitu
Wan Muhammad Hakim,cahaya mata akak keempat,Noni
tahniah buat Kak Noni dan Abe Wea atas kelahiran ini..

kira Akim ni cucu ke 13 buat abah dan ma..ramai tu
ChekShu duk mengira anak saudara jer ni..hehe
wajah Akim selepas beberapa hari dilahirkan di dunia yang penuh pancaroba ini..
semoga dia bakal menjalani hidup ini dengan penuh kebijaksanaan..amin
mmuuahhh...sayang Akim...ikhlas dari ChekShu ye,babe
Aleesya,satu-satunya kakak Akim...sayang kakak buat adik...
Ini Wan Muhammad Hariz,abang kedua Akim...haaa...kecik-kecik dah jadi abang kan?
Payish(nama manja) ni belum cukup setahun lagi..hehe..tapi dah ada adik..kesian dia..tak sempat nak bermanja,dapat baby lagi..tak apelah sayang,mesti cepat matang..hehe


Ibaad pulak,sebulan lagi akan mendapat pangkat abang jugak bila ummi dia bersalin..
Ibaad pun belum cukup setahun..ummi dia dah nak bersalin lagi..
haiii...murah sungguh rezeki akak-akak Imz ni..
kami tumpang gembira jela..menunggu kelahiran anak saudara ke-14 pulak..

semoga segalanya selamat..amin


Click C.I.N.T.A

asasa