Tuesday, April 21, 2009

AwArD from mr azizan,owner TiN sUsU...

azizan

thanks yar zizan 4 da award....

Monday, April 20, 2009

TeNtAnG LeLaKi....jom layannnnnnnnnn


Hye frenzzz...da bape hari org xupdate blog,al-kisahnya IPG ade prob lak dlm line internet,so xleh wat pape..kali ni org nk share dgn korang tentang insan yang bergelar 'LELAKI'
Ape kes dengan kaum ADAM ni?haaa..banyak benda yang kita tak tau tentang dorang kan,kaum hawa?So,jom kenali sifat2 lelaki...
gambar sekadar hiasan kerana mereka juga lelaki dan merupakan lelaki kegilaan org....haha...


-Lelaki juga boleh menjadi seseorang yang begitu sensitif dan mengambil berat (perihatin).

- Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tidak semestinya cantik. Cukup dengan budi bahasa dan kesopanan yang tinggi. Malah lelaki boleh menyukai wanita yang mempunyai banyak persamaan dengannya samada dari segi pemikiran atau minat. Oleh itu, banyak yang boleh dibualkan atau dikongsi bersama.

- Kebanyakan masa, lelaki sebenarnya tidak mengetahui perasaan sebenar yang dirasakan oleh seorang wanita.


- Lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.


- Lelaki cuba menonjolkan sikap kelakiannya untuk menambat hati wanita.


- Lelaki memang dilahirkan dengan perasaan yang kuat terhadap wanita. Sebab itu mereka suka melihat wanita, menjeling wanita dan menonton Baywatch! Atau mencuci mata di tepi pantai atau swimming pool.


- Kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dengan situasi ingin mengajak wanita keluar kali pertama!

- Lelaki cuba meniru gaya sele`briti atau berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati wanita.


- Bila lelaki cakap..”Emm..tengoklah dulu”..itu seringkali bermaksud dia berkata tidak atau kurang setuju.


- Bila lelaki cakap direct to the point dalam sesuatu hal, dia sebenarnya ingin bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan wanita memahami maksudnya.


- Kebanyakan lelaki yg nampak ‘desperate’, datang dari sekolah all boys! (how true)

- Adalah biasa lelaki cemburu terutamanya apabila perempuan asyik menyebut nama lelaki lain.


- Lelaki tak boleh belajar kesemuanya pasal perempuan dari library atau buku semata2. Oleh itu mereka selalu keliru dengan sikap perempuan..dan tak faham kenapa perempuan bersikap begitu begini…


- Kadang-kadang lelaki perlu mengetahui lebih mendalam tentang bagaimana berhadapan dengan perempuan supaya hubungan dapat berjalan dengan lebih baik.

- Betapa hebatnya lelaki itu bersikap romeo dan ‘flirting’ dengan ramai wanita..dia tetap hanya ada seorang teman wanita yg istimewa…yang lain hanya kawan!


- Bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan, lelaki juga rasa bersedih..cuma dia tak menunjukkannya kesedihannya di depan orang.


- Bila seorang perempuan meminati seorang lelaki, perempuan itu patut bagi hint! Mana tau lelaki itu juga menaruh minat. Senang usahanya nanti…


- Adalah memalukan bagi lelaki jika tak berupaya menolong wanita. Kebanyakan lelaki cukup lemah dgn air mata perempuan. Mereka lebih tewas sekiranya air mata itu mengalir dari perempuan yg dikasihi. Sebab itu dikatakan air mata senjata perempuan. Lelaki bukanlah sempurna 100%, walau bagaimanapun rupanya atau pandangan luarannya. Jadi, perempuan janganlah mengharapkan semua yg hebat dari lelaki! Mereka juga normal dan mempunyai kelemahan!




p/s :artikel ini bukan rekaan semata-mata dari org,sebaliknye download dari laman web cinta2...so kte zassss sajer...kalo kaum ADAM nk add or share sumthin about their attitude or ape2 jer...silakan ehh...

Saturday, April 11, 2009

SeKoLaHhhhhhhhhhhh....tidakkkkk !!!!

hyepppsssss..... waaa...org len arini sure dpt rest je kn,weekend katekan?tp mostly guru di Malaysia terpaksa sekolah..cuti ganti untuk hari raya akan datang..huhu..awal gler kan ganti?terpaksalah beb,,ngah praktikum ni,sure kena ikut jer..tapi yang nasib baiknyer,sekolah org xda wat kelas macam biasa...sekolah dah plan wat majlis SAMBUTAN MAULIDUR RASUL..so,no need RPH !!! huhu..2 yg syoknya.. ni la org story ckit aktiviti kat sekolah tadi..
WAKTU PERHIMPUNAN




















Hari ni,student dibenarkan pakai baju melayu dan kurung..baju kebangsaan kita la.So,bukan main segak dan comel2 dorang bergaya hari ni..hehe..kalah cikgu2..bila tengok student ni,teringat zaman kita sekolah dulu..waktu perhimpunan dulu2,suka tengok2 cikgu kat depan.Sekarang ni,org pulak yang jadi tontonan student..hehe..macam tak percaya jugak.tapi alhamdullilah la,dapat gak jadi cikgu ni kan..dan sekarang perasaan sayang dan suka pada profesion perguruan semakin bertambah bila tengok anak2 didik kita...Opsss!!! story pasal aktiviti perhimpunan pagi tadi..ade gak la student2 wat persembahan,antaranya membaca AL-QURAN,persembahan NASYID,dan ceramah daripada Ustaz tentang kisah Nabi Muhammad s.a.w



















Dah habis ceramah 2..kita orang semua kena berarak la ckit...ala,ckit je jalan..pusing2 tang 2 jgk..hehe..nak bagi student merasa je berarak sempena sambutan kali ni.Apa yang susahnya,nak susun student ni..ishhh..dorang ni susah gak nak dengar arahan..huhu...2 la,nak jadi cikgu kena sabooo...

















Dah penat dorang berarak....cikgu2 bg student rehat sekejap,pg makan smua...then,msk kelas masing2..kami prepared poster sempena program anti-dadah..haaa...seronok la dorang mewarna..dorang memang enjoy,tapi nak harap diam 2 tak payah lah..tangan dan mulut 2 sama naik aktifnya...da warna2 2,ade la yang datang2..."teacher2,cantik tak saya warna?" haaaa...2 yang penat..melayan kerenah dorang ni..budak2 katekan..tapi dorang ok..layan budak2 ni leh wat kita hilang stress..hehe...fikir dari sudut positif la kan?tapi ade jugak kawan2 yang sampai nangis sebab budak2 dorang over nakalnya...tak hirau langsung dia mengajar..fuhhh..nasib baik student org kali ok lagi..tapi nakal tetap adelahh...

Ni aksi2 mereka bila di ajak bergambar..haa..macam ni dorang...ceria2 jekkkk



Student ni DANIEL HAIKAL..orang paling suka tengok dia,sebab dia comel dan tecik macam anak buah orang,


AQEEF SHAAZREL...


haa...tis is my nephew,Aqeef...dia baru masuk 2tahun..hehee...rindunya ama Aqeef....xsaboo nak blk kg ehhh...nak jumpa all myhearts...

Saturday, April 4, 2009

my _ inTEREST !!!

hye all...sht ke??da lama gak xpost pape entri ni..emm...xde idea kot..hehe..
k la,arini org cam nk story ckit ape2 interest org dlm life ni...

setiap org sure ade kehendak,minat dia sendiri kn dlm sesuatu perkara 2..sama la dgn org..k,jom kite tengok ape yg org interest sgt ni..
1sthuh...cakap pasal warna..mak oii,gler bebenor dgn colour pink..aslnya ms kecik smpi la high school org mnt warna biru,ape2 pn biru..but bl masuk IPG,dapat rumate ske colour pink.smua stuff dia warna pink..org jd terpegun..stunning gler colour pink ni..so start dari rumate org,Kak Miza..minat org pada colour pink semakin menjadi-jadi..huhu...smua brg la nk colour pink kalo boleh dari baju hinggalah stuff lain..my mum and sis pun da tau fav colour org ni..hehe...mmg da obses la dengan colour pink skang..its me,PINK MANIA K!!!

2nd

kasut,sandal,selipar???smua jadi interest org la...kerap sangat nak beli.xtau nape..suka tengok,suka mencuba..pantang g shopping,wahhh..shoes store mmg akan jadi tempat fav nak masuk..kadang2 kasut xsempat pakai,da rasa nak beli yang baru..waaaa...habiskan duit jer..suka sgt..tapi bila bab2 nak beli kasut ni,sedey la skit..bukan ape,kasut saiz 4 jer..tapi bukan senang nak cari size yang sesuai..mesti smua besar2..kadang2 2 ,saiz 4 pun still xmuat..longgar..ape cer??sooo..melepaslah kasut yang nak beli sebab saiz kaki cinderella ni xde..hahaha..

3rd

handbag?haaa...ni pun da jadi kegilaan org...tapi xdela over sangat kan..sebab handbag bukannya murah sangat..huhu...tapi org ade jugak collection 2,but xdela branded sangat..yang biasa2 jer..yang paling mahal pun rm150+ brand MnG..2 pun present from my sis,Yun sempena hari raya..hehe..thanks k..handbag idaman?of coz la teringin nak pakai handbag GUESS..tapi still xmampu,da keje nanti la beli..hehe..kan best ade sape2 nak hadiahkn..hehe..

4th
huhu...teddy bear??wahhh...gurlz sure skekan teddy bear kn..so was i..bila g shopping,ske gak tengok bear2 2..huhu..geram nak peluk2..hehe..lembut + comey cangat..org adelah jugak koleksi teddy bear dari kecik,tapi simpan kat uma..skang yang ade dgn org,hadiah dari someone..huhu..besar gak la,warna coklat muda..comel..n i named it,BABY..n second bear also from him,teddy bear CJ7..huhu..sederhana la saiznya..dia belikan coz orang ske sangat tengok CJ7 masa tengok wayang..huhu...chumell gler...bila bear UPIN&IPIN nak keluar ehh?hehe...cam nak tambahkan koleksi jer...hehe...


5th

pink lagi?hehe...ini my next interest lak..i love to listen da music,so i need gajet..hehe...ye,org ske sangat dengan MP3,iPOD..setakat ni org ade lah mp3 cam brand shuffle 2..pemberian my sis,Kak Long..thanks yar.dia la peneman setia org waktu sunyi,sedih dan masa ondway pg mana2..especially dalam bus la nak jalan jauh kan..sure kena adela,kalo xde..mati kutu dibuatnya..masa ni la nak layan perasaan..hehe...yupz,really luv it..cyg mp3 org yang colour pink 2..ingt ade rezeki nak beli mp4 or iPOD la..leh muat banyak2 lagu lagikan..huhu..

6th
yes...seyesy i luv FASHION,but i'm not really fashionista...coz y?huhu..duit beb,fulus kureng nak berfesyen sngt2 ni..so depends pada kemampuan sj jela kn..hehe...setakat baju,seluar n others 2 boleh la nak beli tapi xdela selalu sngt..nak beli branded je xla jgk..waktu raya je..kalo baju,org ske collection form boutique NICHI..collection dia up to date gak kn..
based on all my interest 2,d conclusion is i like S.H.O.P.P.I.N.G....!!! hehe...gurlz mana tak suka shoppingkan...org rela habiskan masa berjam-jam untuk round mall even window shppg jer pn...rasa hlg strees la bl tgk brg2 baru ni..hehe...i'm really fussy dlm memilih brg..xtau la nape..kena pusing2 dlu,cr yg paling berkenan..huhu..susah jgk la kn..




k la..e2 wat masa interest yang org leh share dengan korang...but orang pun nak tau gak ape interest korang dalam life..so,i would like to TAGGED tis entri...so,tengok insan yang bertuah nak kne tagged...hehe...

...:::::LUCKY persons ::::....

  1. KAM or SARA la yang nak complete tagged org ni...ok guys?
  2. Eazy.iNSYIRA yg comel..mesti banyak interest kn?
  3. Mimie Kusya...leh kn?
  4. SiS ANIey yg comey..sure banyak interest gak kn?
  5. SiS Lady Z...jom sis,tukar2 interest...
Wokeehhhh....selamat sharing ur interest...

Imz'Journey

Daisypath Anniversary tickers
Related Posts with Thumbnails

Tuesday, April 21, 2009

AwArD from mr azizan,owner TiN sUsU...

Posted by imz at 5:30 AM 0 comments
azizan

thanks yar zizan 4 da award....

Monday, April 20, 2009

TeNtAnG LeLaKi....jom layannnnnnnnnn

Posted by imz at 7:19 AM 0 comments

Hye frenzzz...da bape hari org xupdate blog,al-kisahnya IPG ade prob lak dlm line internet,so xleh wat pape..kali ni org nk share dgn korang tentang insan yang bergelar 'LELAKI'
Ape kes dengan kaum ADAM ni?haaa..banyak benda yang kita tak tau tentang dorang kan,kaum hawa?So,jom kenali sifat2 lelaki...
gambar sekadar hiasan kerana mereka juga lelaki dan merupakan lelaki kegilaan org....haha...


-Lelaki juga boleh menjadi seseorang yang begitu sensitif dan mengambil berat (perihatin).

- Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tidak semestinya cantik. Cukup dengan budi bahasa dan kesopanan yang tinggi. Malah lelaki boleh menyukai wanita yang mempunyai banyak persamaan dengannya samada dari segi pemikiran atau minat. Oleh itu, banyak yang boleh dibualkan atau dikongsi bersama.

- Kebanyakan masa, lelaki sebenarnya tidak mengetahui perasaan sebenar yang dirasakan oleh seorang wanita.


- Lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.


- Lelaki cuba menonjolkan sikap kelakiannya untuk menambat hati wanita.


- Lelaki memang dilahirkan dengan perasaan yang kuat terhadap wanita. Sebab itu mereka suka melihat wanita, menjeling wanita dan menonton Baywatch! Atau mencuci mata di tepi pantai atau swimming pool.


- Kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dengan situasi ingin mengajak wanita keluar kali pertama!

- Lelaki cuba meniru gaya sele`briti atau berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati wanita.


- Bila lelaki cakap..”Emm..tengoklah dulu”..itu seringkali bermaksud dia berkata tidak atau kurang setuju.


- Bila lelaki cakap direct to the point dalam sesuatu hal, dia sebenarnya ingin bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan wanita memahami maksudnya.


- Kebanyakan lelaki yg nampak ‘desperate’, datang dari sekolah all boys! (how true)

- Adalah biasa lelaki cemburu terutamanya apabila perempuan asyik menyebut nama lelaki lain.


- Lelaki tak boleh belajar kesemuanya pasal perempuan dari library atau buku semata2. Oleh itu mereka selalu keliru dengan sikap perempuan..dan tak faham kenapa perempuan bersikap begitu begini…


- Kadang-kadang lelaki perlu mengetahui lebih mendalam tentang bagaimana berhadapan dengan perempuan supaya hubungan dapat berjalan dengan lebih baik.

- Betapa hebatnya lelaki itu bersikap romeo dan ‘flirting’ dengan ramai wanita..dia tetap hanya ada seorang teman wanita yg istimewa…yang lain hanya kawan!


- Bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan, lelaki juga rasa bersedih..cuma dia tak menunjukkannya kesedihannya di depan orang.


- Bila seorang perempuan meminati seorang lelaki, perempuan itu patut bagi hint! Mana tau lelaki itu juga menaruh minat. Senang usahanya nanti…


- Adalah memalukan bagi lelaki jika tak berupaya menolong wanita. Kebanyakan lelaki cukup lemah dgn air mata perempuan. Mereka lebih tewas sekiranya air mata itu mengalir dari perempuan yg dikasihi. Sebab itu dikatakan air mata senjata perempuan. Lelaki bukanlah sempurna 100%, walau bagaimanapun rupanya atau pandangan luarannya. Jadi, perempuan janganlah mengharapkan semua yg hebat dari lelaki! Mereka juga normal dan mempunyai kelemahan!




p/s :artikel ini bukan rekaan semata-mata dari org,sebaliknye download dari laman web cinta2...so kte zassss sajer...kalo kaum ADAM nk add or share sumthin about their attitude or ape2 jer...silakan ehh...

Saturday, April 11, 2009

SeKoLaHhhhhhhhhhhh....tidakkkkk !!!!

Posted by imz at 5:40 AM 0 comments
hyepppsssss..... waaa...org len arini sure dpt rest je kn,weekend katekan?tp mostly guru di Malaysia terpaksa sekolah..cuti ganti untuk hari raya akan datang..huhu..awal gler kan ganti?terpaksalah beb,,ngah praktikum ni,sure kena ikut jer..tapi yang nasib baiknyer,sekolah org xda wat kelas macam biasa...sekolah dah plan wat majlis SAMBUTAN MAULIDUR RASUL..so,no need RPH !!! huhu..2 yg syoknya.. ni la org story ckit aktiviti kat sekolah tadi..
WAKTU PERHIMPUNAN




















Hari ni,student dibenarkan pakai baju melayu dan kurung..baju kebangsaan kita la.So,bukan main segak dan comel2 dorang bergaya hari ni..hehe..kalah cikgu2..bila tengok student ni,teringat zaman kita sekolah dulu..waktu perhimpunan dulu2,suka tengok2 cikgu kat depan.Sekarang ni,org pulak yang jadi tontonan student..hehe..macam tak percaya jugak.tapi alhamdullilah la,dapat gak jadi cikgu ni kan..dan sekarang perasaan sayang dan suka pada profesion perguruan semakin bertambah bila tengok anak2 didik kita...Opsss!!! story pasal aktiviti perhimpunan pagi tadi..ade gak la student2 wat persembahan,antaranya membaca AL-QURAN,persembahan NASYID,dan ceramah daripada Ustaz tentang kisah Nabi Muhammad s.a.w



















Dah habis ceramah 2..kita orang semua kena berarak la ckit...ala,ckit je jalan..pusing2 tang 2 jgk..hehe..nak bagi student merasa je berarak sempena sambutan kali ni.Apa yang susahnya,nak susun student ni..ishhh..dorang ni susah gak nak dengar arahan..huhu...2 la,nak jadi cikgu kena sabooo...

















Dah penat dorang berarak....cikgu2 bg student rehat sekejap,pg makan smua...then,msk kelas masing2..kami prepared poster sempena program anti-dadah..haaa...seronok la dorang mewarna..dorang memang enjoy,tapi nak harap diam 2 tak payah lah..tangan dan mulut 2 sama naik aktifnya...da warna2 2,ade la yang datang2..."teacher2,cantik tak saya warna?" haaaa...2 yang penat..melayan kerenah dorang ni..budak2 katekan..tapi dorang ok..layan budak2 ni leh wat kita hilang stress..hehe...fikir dari sudut positif la kan?tapi ade jugak kawan2 yang sampai nangis sebab budak2 dorang over nakalnya...tak hirau langsung dia mengajar..fuhhh..nasib baik student org kali ok lagi..tapi nakal tetap adelahh...

Ni aksi2 mereka bila di ajak bergambar..haa..macam ni dorang...ceria2 jekkkk



Student ni DANIEL HAIKAL..orang paling suka tengok dia,sebab dia comel dan tecik macam anak buah orang,


AQEEF SHAAZREL...


haa...tis is my nephew,Aqeef...dia baru masuk 2tahun..hehee...rindunya ama Aqeef....xsaboo nak blk kg ehhh...nak jumpa all myhearts...

Saturday, April 4, 2009

my _ inTEREST !!!

Posted by imz at 1:16 AM 0 comments
hye all...sht ke??da lama gak xpost pape entri ni..emm...xde idea kot..hehe..
k la,arini org cam nk story ckit ape2 interest org dlm life ni...

setiap org sure ade kehendak,minat dia sendiri kn dlm sesuatu perkara 2..sama la dgn org..k,jom kite tengok ape yg org interest sgt ni..
1sthuh...cakap pasal warna..mak oii,gler bebenor dgn colour pink..aslnya ms kecik smpi la high school org mnt warna biru,ape2 pn biru..but bl masuk IPG,dapat rumate ske colour pink.smua stuff dia warna pink..org jd terpegun..stunning gler colour pink ni..so start dari rumate org,Kak Miza..minat org pada colour pink semakin menjadi-jadi..huhu...smua brg la nk colour pink kalo boleh dari baju hinggalah stuff lain..my mum and sis pun da tau fav colour org ni..hehe...mmg da obses la dengan colour pink skang..its me,PINK MANIA K!!!

2nd

kasut,sandal,selipar???smua jadi interest org la...kerap sangat nak beli.xtau nape..suka tengok,suka mencuba..pantang g shopping,wahhh..shoes store mmg akan jadi tempat fav nak masuk..kadang2 kasut xsempat pakai,da rasa nak beli yang baru..waaaa...habiskan duit jer..suka sgt..tapi bila bab2 nak beli kasut ni,sedey la skit..bukan ape,kasut saiz 4 jer..tapi bukan senang nak cari size yang sesuai..mesti smua besar2..kadang2 2 ,saiz 4 pun still xmuat..longgar..ape cer??sooo..melepaslah kasut yang nak beli sebab saiz kaki cinderella ni xde..hahaha..

3rd

handbag?haaa...ni pun da jadi kegilaan org...tapi xdela over sangat kan..sebab handbag bukannya murah sangat..huhu...tapi org ade jugak collection 2,but xdela branded sangat..yang biasa2 jer..yang paling mahal pun rm150+ brand MnG..2 pun present from my sis,Yun sempena hari raya..hehe..thanks k..handbag idaman?of coz la teringin nak pakai handbag GUESS..tapi still xmampu,da keje nanti la beli..hehe..kan best ade sape2 nak hadiahkn..hehe..

4th
huhu...teddy bear??wahhh...gurlz sure skekan teddy bear kn..so was i..bila g shopping,ske gak tengok bear2 2..huhu..geram nak peluk2..hehe..lembut + comey cangat..org adelah jugak koleksi teddy bear dari kecik,tapi simpan kat uma..skang yang ade dgn org,hadiah dari someone..huhu..besar gak la,warna coklat muda..comel..n i named it,BABY..n second bear also from him,teddy bear CJ7..huhu..sederhana la saiznya..dia belikan coz orang ske sangat tengok CJ7 masa tengok wayang..huhu...chumell gler...bila bear UPIN&IPIN nak keluar ehh?hehe...cam nak tambahkan koleksi jer...hehe...


5th

pink lagi?hehe...ini my next interest lak..i love to listen da music,so i need gajet..hehe...ye,org ske sangat dengan MP3,iPOD..setakat ni org ade lah mp3 cam brand shuffle 2..pemberian my sis,Kak Long..thanks yar.dia la peneman setia org waktu sunyi,sedih dan masa ondway pg mana2..especially dalam bus la nak jalan jauh kan..sure kena adela,kalo xde..mati kutu dibuatnya..masa ni la nak layan perasaan..hehe...yupz,really luv it..cyg mp3 org yang colour pink 2..ingt ade rezeki nak beli mp4 or iPOD la..leh muat banyak2 lagu lagikan..huhu..

6th
yes...seyesy i luv FASHION,but i'm not really fashionista...coz y?huhu..duit beb,fulus kureng nak berfesyen sngt2 ni..so depends pada kemampuan sj jela kn..hehe...setakat baju,seluar n others 2 boleh la nak beli tapi xdela selalu sngt..nak beli branded je xla jgk..waktu raya je..kalo baju,org ske collection form boutique NICHI..collection dia up to date gak kn..
based on all my interest 2,d conclusion is i like S.H.O.P.P.I.N.G....!!! hehe...gurlz mana tak suka shoppingkan...org rela habiskan masa berjam-jam untuk round mall even window shppg jer pn...rasa hlg strees la bl tgk brg2 baru ni..hehe...i'm really fussy dlm memilih brg..xtau la nape..kena pusing2 dlu,cr yg paling berkenan..huhu..susah jgk la kn..




k la..e2 wat masa interest yang org leh share dengan korang...but orang pun nak tau gak ape interest korang dalam life..so,i would like to TAGGED tis entri...so,tengok insan yang bertuah nak kne tagged...hehe...

...:::::LUCKY persons ::::....

  1. KAM or SARA la yang nak complete tagged org ni...ok guys?
  2. Eazy.iNSYIRA yg comel..mesti banyak interest kn?
  3. Mimie Kusya...leh kn?
  4. SiS ANIey yg comey..sure banyak interest gak kn?
  5. SiS Lady Z...jom sis,tukar2 interest...
Wokeehhhh....selamat sharing ur interest...

Click C.I.N.T.A

asasa